Social Hackathon Rotterdam

17 november 2018 - Gemaal op Zuid
Daar wil ik meer over weten

Meedoen met de Social Hackathon?

Wij willen sociale initiatieven de wereld in helpen. Daarom organiseren wij op zaterdag 17 november een Social Hackathon event bij de Gemaal op Zuid in Rotterdam. Of je nou een idee hebt of mee wilt werken aan een sociaal initiatief, je bent van harte welkom! We gaan jou inspireren met workshops over brainstormen, businessmodellen, pitchen en nog veel meer om te zorgen dat jij en je team een leerzame en leuke tijd hebben terwijl je samenwerkt aan een eerlijkere wereld. 

De kosten van dit compleet georganiseerde evenement zijn inclusief werkmaterialen, eten en drinken en alles wat je nodig hebt voor geslaagde Social Hackathon. Het geld wordt gebruikt om de kosten van de dag te dekken en wat overblijft gaat naar stichting Social Hackathon om te zorgen dat we meer sociale initiatieven kunnen ondersteunen.

IK BEN EEN IDEE HEBBER

Als idee-hebber breng je zelf een sociaal idee in. Dit hoeft nog helemaal niet concreet of uitgewerkt te zijn, een globaal idee is genoeg. Als Idee-hebber betaal je eenmalig €150,- euro en ga je naar huis met een concreet plan om je idee verder uit te werken. 

IK WIL MEEDOEN ALS MEE-DENKER

Als mee-denker hoef je geen idee in te sturen, maar doe je mee als deelnemer om jouw perspectief bij te dragen aan andere ideeën. Als meedenker betaal je eenmalig €25,- euro en ga je naar huis met een bak aan ervaring en vol nieuwe ideeën. 

Meedoen?

Meld je aan als Mee-denker of Idee-hebber. Wil je eerst nog iets meer zien, check onze aftermovie van de Social Hackathon in Amsterdam.

Heb je nog vragen?

Wil je ons iets voorstellen? Of is er nog iets onduidelijk voor je? We horen het graag en helpen je met liefde verder. In overleg is alles mogelijk dus twijfel niet om je vraag te stellen. Liever een vraag te veel dan een vraag te weinig!