Social Hackathon Utrecht

In de Domstad bouwen aan een eerlijkere wereld

Meedoen met de Social Hackathon?

Wij willen sociale initiatieven de wereld in helpen. Op zaterdag 3 februari gaan we dat doen in Utrecht. Of je nou een idee hebt of mee wilt werken aan een sociaal initiatief, je bent van harte welkom. We gaan jou inspireren met workshops over brainstormen, businessmodellen, pitchen en nog veel meer om te zorgen dat jij en je team een leerzame en leuke tijd hebben terwijl je samenwerkt aan een eerlijkere wereld.

Dit compleet georganiseerde evenement kost €75,- voor idee-hebbers en €25,- voor mee-denkers. Dit is inclusief eten, drinken, werkmateriaal en alles wat je nodig hebt voor geslaagde Social Hackathon. Het geld wordt gebruikt om de kosten van de dag te dekken en wat overblijft gaat naar stichting Social Hackathon om te zorgen dat we meer sociale initiatieven kunnen ondersteunen.

Meedoen?

Check onze aftermovie van de Social Hackathon in Amsterdam.

Heb je nog vragen?

Wil je ons iets voorstellen? Of is er nog iets onduidelijk voor je? We horen het graag en helpen je met liefde verder. In overleg is alles mogelijk dus twijfel niet om je vraag te stellen. Liever een vraag te veel dan een vraag te weinig!