Denk mee aan een sociaal idee

Help mee om sociale ideeën te realiseren
Ik doe meeMeer informatie

Denk jij mee aan een sociaal idee?

Er zijn zoveel gave sociale ideeën waar helaas niets van terecht komt, daarom kan jij nu jouw kennis en kunde inzetten om een sociaal initiatief de wereld in te helpen. Op de Social Hackathon kies jij een idee waar jij je graag die dag voor in wilt zetten en daar ga je vervolgens samen met jouw team 2 avonden in oktober aan werken. Deze ervaring is niet alleen maar heel inspirerend om een keer gedaan te hebben, je hebt er ook nog eens echt impact mee want de ideeën die uitgewerkt worden, zullen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Op de Social Hackathon leer je de nieuwste tools op het gebied van brainstormen, ondernemen, business models maken en hoe je binnen no-time van idee naar plan kan gaan.

Waar?

Social Impact Factory,Vredenburg 40, Utrecht

Wanneer?

Maandagavond 14 & 28 oktober van 18:00 – 23:00

Kosten?

€15,- all inclusive (twee avonden)

Lijkt je dit wat? Geef je dan op voor de Social Hackathon door hieronder je Meedenk-Ticket te bestellen. Als je nog twijfelt, stuur ons dan een mailtje via info@socialhackathon.nl en dan denken we graag met jou mee. Wanneer we je aanmelding hebben ontvangen zullen we je informeren over de vervolgstappen en de betalingsprocedure zodat jij verzekerd bent van een plek op de Social Hackathon in Utrecht. Wees er snel bij, er zijn namelijk maar 20 plaatsen beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Waar is het? en hoe laat?

De volgende Social Hackathon vindt op 2 n.t.b. avonden in oktober 2019 plaats bij de Social Impact Factory op deVredenburg 40 in Utrecht van 18:00 tot 23:00 uur.

Kan ik wel echt bijdragen?
Maar natuurlijk! Juist het bij elkaar brengen van verschillende perspectieven is ontzettend waardevol bij een hackathon. Jouw frisse blik kan het verschil maken.
Is 13 uur niet veel te lang?

Dat dachten wij ook totdat we onze eerste Hackathon gaven! De tijd vliegt echt voorbij wanneer je bezig bent en we zullen zorgen dat er genoeg faciliteiten zijn om te relaxen en even iets anders leuks te doen.

Is 13 uur niet veel te kort?
13 uur is precies goed om wel de druk erop te hebben om door te gaan met je idee. Hoe langer je de tijd hebt, hoe meer je geneigd bent om uit te stellen. Dus juist door er 13 uur voor te nemen, zul je zien dat je in deze tijd precies goed uitkomt om een strak plan te maken.

Wat heb ik aan een Social Hackathon?

Van idee naar plan

Van de Social Hackathon leer je van idee naar plan kan gaan. Altijd handig!

Netwerk opbouwen

Het gaat soms niet om wat je weet, maar om wie je kent. Je vergroot je netwerk met je team.

Tools leren

Tijdens de hackathon leer je de nieuwste tools om binnen no time ideeën te kunnen realiseren.

Unieke ervaring

Een Social Hackathon is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Mee helpen bouwen aan een sociaal idee is uniek!

Sociale impact

Met jouw bijdrage en jouw team zorg je voor een sociale impact waarmee je anderen gaat helpen.

Frisse blikken

De perspectieven van andere mensen kunnen je inspireren en daarmee een frisse blik werpen op jouw werk.

Gratis koffie

Hoe dacht je anders die twee avonden door te gaan komen? (thee is ook oké)

Heb je nog vragen? Stel ze hier: