Over Social Hackathon

Stichting Social Hackthon bestaat niet zomaar, wij bestaan om sociale initiateven een boost te geven in zowel netwerk, kennis & mogelijkheden. Wij geloven erin dat een eerlijke wereld lokaal begint met initiatieven uit de maatschappij zelf. Bedacht door mensen die in hun omgeving zien dat iets eerlijker en socialer kan. Die mensen willen wij helpen om iets unieks te realiseren. We weten uit eigen ervaring dat het nog niet zo makkelijk is om een sociaal initiatief duurzaam op te zetten. Het is zonde dat zoveel ideeën verloren gaan omdat er niet aan begonnen wordt en precies daarom organiseren wij Social Hackathons zodat sociale ideeën een goede start krijgen. Zo gaan wij voor een eerlijkere wereld.

Samenwerken

Alleen ga je harder, samen kom je verder.

N

Doen

De wereld eerlijker maken, one step at a time.

Innoveren

De wereld heeft behoefte aan nieuwe ideeën.

Creativiteit

Wij doen het allemaal toch net even iets anders.

Het team achter Social Hackathon

Marc Nuijten

Marc Nuijten

Voorzitter & Duizendpoot

Marc is de ondernemer achter Provideradviseur.nl en Serve Kenya.nl. Hij is een duizendpoot met passie voor gerechtigheid.

Sander Klaasse

Sander Klaasse

Secretaris & Filosoof

Sander is een Nederlandse Filosoof, werkzaam op de universiteit van Edinburgh – Schotland. Daarnaast is hij ondernemer & brainstorm expert.

Fred Vermeij

Fred Vermeij

Penningmeester & Ondernemer

Fred is een ondernemer met een zakelijke kijk met het hart op de goede plaats. Vandaar zijn passie voor Sociaal Ondernemen.

Niels Visser

Niels Visser

Social Hacker

Niels is als projectmanager actief in de digitale marketing en heeft zijn eigen sociale onderneming: “hatsup.” Hij zet zijn ervaring graag in voor het succesvol maken van sociale initiatieven.

Heb je nog vragen?

Wil je ons iets voorstellen? Of is er nog iets onduidelijk voor je? We horen het graag en helpen je met liefde verder. In overleg is alles mogelijk dus twijfel niet om je vraag te stellen. Liever een vraag te veel dan een vraag te weinig!