Social Hackathon

Social Hackathon is in 2015 opgericht met een missie: wij gaan voor een eerlijkere wereld. Wij zijn een sociale onderneming. Wij helpen bedrijven, stichtingen en ondernemers door middel van het faciliteren van hackathons om (sociale) oplossingen te implementeren. In een paar uur of soms een paar dagen vinden we oplossingen voor problemen en zorgen we dat die oplossingen worden geïmplementeerd. Dit doen we niet alleen, maar met de deelnemers van de hackathon. Dat kunnen externe deelnemers met een bepaalde expertise of juist medewerkers van de betreffende organisatie.

Marc Nuijten

Is de ondernemer achter Provideradviseur.nl en Serve Kenya.nl. Hij is een duizendpoot met passie voor gerechtigheid.

Niels Visser

Niels is een zelfstandige Marketing consultant met ervaring de binnen scale-up en corporate omgeving. Hij zet zijn ervaring graag in voor het maken van sociale impact.

Elmer Demmendaal

Elmer Demmendaal

Elmer is ondernemer, echtgenoot en vader. Hij is nieuwsgierig, enthousiast en creatief inspirator en kan intens genieten van het zien groeien van de mensen om zich heen.

Fred Vermeij

Fred is een ondernemer o.a. actief met Schoffelstudent & Hoveniers en heeft een zakelijke kijk met het hart op de goede plaats. Vandaar zijn passie voor Sociaal Ondernemen.

Onze ervaring

0
Hackathons georganiseerd
0
Deelnemers
0
Ondernemers geholpen

Interesse in een hackathon? Of heb je een vraag?

Neem contact op!